Шеф в телеком: Ако не индексираме сметките, ще трябва да водя любовницата на 4-звезден в Дубай

Feb 2, 2024     zhelyo     4455
ВАШИЯТ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР - Висш ръководител на български телеком сподели нуждата от индексиране на сметките за месечните услуги и даде примери от личния си живот.

Пожелалият анонимност високопоставен мениджър на един от мобилните оператори се оплака, че трябва да затегне колана и да заведе едната си любовница с една идея по-евтин хотел в Дубай от желаното, което може да му коства много неудобства и нещастие в дългосрочен план, заради което се надява всеки да даде по няколко лева над сметката си и потребителите на мобилни услуги да спрат да бъдат стиснати задници.

"Сделката ни е такава - 10% от времето правим секс, 90% я снимам за инстаграма ѝ. Но ако я заведа на по-евтинко, тя ще ми индексира сделката и сигурно ще правим 3% секс, ако не реши да се оправям сам, докато я снимам по гащи" - жалва се той.
Мениджърът допълва, че освен тази грижа, трябва да дава достатъчно пари на жена си и лигавите деца, за които няма време и компенсира липсата на бащински отношения с пари и подаръци.

"И аз, защото ви се свидят няколко лева отгоре на месец, да страдам. Не народ, а мърша!" - през сълзи сподели закъсалият клетник.

Искате ли да ви вдигнат сметката?

Избери отговор!
Край