Румен Радев: Не ми плащат достатъчно, за да редя кабинет през 6 месеца

Jun 24, 2022     Radoslav Nedelchev     8442
ДОНДУКОВ 2За промени в закона за заплащането на народните представители и в частност на президента призова недоспалият Румен Радев на консултативен съвет с участието на всички партии.

„Пичове, аз тия служебни министри да не ги вадя от гъза си, айде малко да се спрем с тия избори! Засипан съм с бумащина и личният ми живот страда. НЕ, вие редете кабинет след кабинет през 2 седмици за жълти стотинки! За последен път ви казвам ЩЕ СЕДНЕТЕ ЛИ ТУКА ДА РАБОТИМЕ КАТО ХОРАТА ИЛИ ДА ВИ ТЕПЕМ ЕДИН ПО ЕДИН И ДА СИ ЗАМИНАВАМ.“

 За гневния изблик на президента съобщиха Тошко Йорданов и Слави Трифонов от Алиекспрес – Станислав Балабанов, пускайки записи от телефоните си, тъй като съветът се е провел при закрити врата.
„Трифонов, държавата не е шоу, аз не съм циркаджия, макар че заплатата ми е на такъв, няма да работя заради вас овъртайм и да взимам същите пари, докато вие сте с мафията на КАПЪКУЛЕ и разпределяте милиарди.“

„Македония!“, се чува да отговаря Трифонов леко стъписан.

Президентът настоя да му бъдат изплатени вредни и три четиригодишни заплати за всички извънредни избори, които е провел, за да се почувства като достоен гражданин, а не да му се налага да ходи да работи като президент в белите държави като Русия.

Как се реди кабинет?

Избери отговор!
Край