Пълнозърнестите жени на бунт срещу силикона

Oct 14, 2009     zhelyo     4207
Жените, определящи зърната на гърдите си като много големи, се обявиха срещу силикона. Това се случи на техния събор в Добрич, където пълнозърнестите са най-много. Пряката връзка между ечемика, бозата и големината на млечните жлези, определя Добруджа като първоизточника на този тип жени на планетата.

 

Нянките, както сами се наричат, са изключително недоволни от това, че общественото мнение поставя на пиедестал силиконовите момичета. Силиконът вече присъства във всички сфери на рекламата, от плакати и билбордове до рекламни банери в интернет и обратно. Пълнозърнестите припомниха, че основната функция на гърдите е да кърмят. \"Силиконът, комбиниран с мляко, дава канцерогенно лепило - с това ли се хранят бебета?\" гласеше издигнат лозунг от тълпата.
 

Очаква се силиконките да отвърнат на предизвикателството и да избухне война между Силиконовата долина и Златната житницица. Запознати с живота на силиконките споделиха, че те са бомби, които гърмят веднъж месечно. При синхронизация на този цикъл, сме изправени пред трета световна сексуална революция (след Уудсток и гейовете). Наскоро Oрганизацията на българските силиконки, чието знаме е изрусена опашка от прабългарски кон, заяви, че дъщерята на кан Аспарух е техен човек и Добруджа е тяхна територия.

 

Психолози и обществени експерти все още нищят първопричините за възникналия скандал, както и защо силиконките са на мода. Според последни проучвания това е така, защото силиконът в мъжките ръце напомнял усещането за мачкане на пластелин в детската градина.

 
Дон Бульон с помощта на Хронева

Край