Прокуратурата арестува склад за китайски балони в Илиянци

Feb 15, 2023     Уолдо Джефърс     2727
ILIENS - Зрелищна акция тази сутрин разлая малкото останали кучета около базар Илиянци в столицата.

Прокуратурата, водена от инструмента на Господ Иван Гешев, арестува склад за балони и съобщи, че войната с китайските шпионски летателни апарати в България се води отдавна и обвинителният орган не спи.

В допълнение говорителят прокуратурата Сийка Милева обяви, че акцията може да се чете и като акт на солидарност към САЩ и наднебесната им битка, разиграла се в последните седмици.  
В цветна поуърпоинт презентация с червени стрелки прокуратурата показа сложна операция, която включва превозването на балоните в детски клуб, в който те биват надувани от малолетни български граждани, по всяка вероятност китайски шпиони-комунисти. В последствие лицата биват вързани за балоните и пускани да шпионират в българското небе.

"Никой български гражданин, гражданка или гражданче не е над закона", каза Гешев с високо размахан показалец. Прокуратурата сподели, че има и класифицирана информация свързана с известен столичен китайски ресторант, но тъй като е класифицирана не може да бъде споделена към този момент и ще изтече по-късно в интернет.

Какво биха научили китайците, ако ви шпионират?

Избери отговор!
Край