Заради докладвания Facebook профил: Борисов призова всички на протест

Sep 3, 2013     zhelyo     5206
Всички истински демократи и застъпници за човешки права трябва да идат утре на протест, призова Бойко Борисов чрез профила си в twitter. Лидерът на ГЕРБ обяви, че трябва да се примири с присъствие в по-непопулярната мрежа, тъй като бе докладван във Facebook.


"След като ми махнаха профила от Facebook, разбрах, че в тая страна демокрация няма! Всички на протест!" - съобщи Борисов ядосано.


Бившият премиер обяви, че дори по времето на Костов не е имало такова докладване за spam, което да ограничава опозицията дори от присъствие в популярните в края на 90-те чат-канали в mIRC-ата.
Очакват се милиони хора да се присъединят към протестите след прочувствения апел на лидера на ГЕРБ, като се очаква хората, ако не са се трогнали от кадровите решения на властта, то да се трогнат от невъзможността на Борисов да poke-ва дами.


Същевременно Сергей Станишев все още не си е направил Facebook профил, тъй като неговата житейска партньорка Моника Йосифова е поискала да си направят от онези семейни профили, на който да пише Sergei Monika Stanishevi Iosifovi.


zhelyo

 

Преброихте ли туит-символите на Борисов наистина?

Избери отговор!
Край