Принц Хари: Пихме метилова ракия със сценаристите на Слави и пишехме смешки

Jan 10, 2023     zhelyo     7816
САЩ - Автобиографичната книга "Spare" (Резервен) на принц Хари излезе в продажба днес и в нея се разкриват сюжети с българска връзка.

Мъжът на Меган Меркел, който в книгата разкрива живота си като кралска особа преди и след низвергването му като част от уиндзорите, е отделил и няколко страници за пребиваването си в България преди няколко години след раздор с вече покойната му баба по повод това, че си е завирал нахут в носа и го е изстрелвал, за да демонстрира пред деца как работи двуцевна пушка.

"С едни забавни момчета пихме метилова ракия и съчинявахме пародийни песни по много танцувални мелодии. Аз не виждах нищо лошо, но баща ми ми звънеше да каже, че баба ми е много възмутена, защото кака ѝ Лили Иванова била звъняла да се оплаква" - споделя херцогът на Съсекс.
38-годишният непризнат син на Пол Скоулс разказва и за деня си в Пловдив, където отишъл, за да се срещне с хора, недоволни от баща му Чарлз.

"Открих, че татко е идвал тук на сватба. И също както след моята сватба с Меган беше. И там след снимките и махането за пред хората и медиите емоционалната и материалната подкрепа не просто куца, а отсъства. И да, и тук става дума за хора с различен цвят на кожата от нашия червендалест сакскобургготски генотип. Баща ми, кралят, е расист" - прави заключение Хари.

Прав ли е Хари да пише книга така?

Избери отговор!
Край