ПП-ДБ обявиха, че само да се огащят и почват темата с намерената Пътна карта на Теменужка Петкова

Mar 26, 2024     zhelyo     1670
НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СГЛОБКИНИ - Коалицията ПП-ДБ се готви да захапе темата с Пътната карта за строежа на Турски поток, зафичкана от Теменужка Петкова с надеждата, че и тия милиарди не са чак толкова необходими на българската нация.

"Подмиваме се, съхнем, огащваме се и почваме. Ще видят те кон боб яде ли" - заявиха доскорошните партньори на ГЕРБ-ДПС в управлението на държавата.

След като коалиционната прегръдка между ГЕРБ и ПП-ДБ се разтури, търсенето на сметка, възмездие и обяснение относно договорките по газовата схема се очаква да започне в най-близките часове.
"Надяваме се до края на седмицата Асен Василев да поиска арест на Бойко Борисов, а Кирил Петков да задържи Теменужка Петкова, захлупвайки я с торбичка от супермаркет, за да не може да избяга, каквато е пъргава" - сподели мечтаната си развръзка за седмицата доскорошен коалиционен партньор.

Теми като Петьо Еврото и Нотариуса ще бъдат върнати на дневен ред също, като този път няма да се разглеждат само връзките с магистрати, а опънатите политически чадъри над структурите за паралелно правосъдие.

Надеждите за обновяване на списъка Магнитски с български имена също ще се засилят в рамките на следващите дни, особено ако отпаднат всички шансове за съставяне на нов кабинет от доскорошните приятели.

Защо се бавят?

Избери отговор!
Край