Платено съобщение: Непорочни колани за жени

Apr 14, 2010     zhelyo     2847
Добрички железарски цех „Върджин & Sie” вече месец пласира свой нов иновационен продукт – колан на непорочността! За фактите около изделието поиска да сподели  маркетинг мениджъра на репортер от Н!Н срещу 5 лева и крива усмивка.

 

Очаква се новият продукт, като последен писък на техниката да се окаже първият писък (на нещастие) на кръшкачите. Коланите по оригинална мостра са метални, но като удобство могат да се  произведат  от сребро с допълнение розови или ливали пухчета по края. От качествен материал и със секретна бравичка са. „ За сигурността спор няма, зависи у кого е резервният ключ”, заявява гордо нашият информатор.  Самият той го ползва и ни уверява, че откак е дал резервния ключ на съседа си, жена му на криво не го е погледнала.
 

„Новият продукт НЕ е предназначен за мъже в командировка, за похотливи щерки и неверни жени” ,допълва интервюираният.   „Железният колан е висша форма на доверие” – завършва мисълта си той с  мотото oт  китно изписания транспарант от главния вход на железарския цех. В него понастоящем работят 3ма пенсионери, един бивш духовник , 4ма студента и 2  феминистки на по 45години. Всички са доволни от работата си, живеят на квартира и обичат да пият бира. Радост за местните е, че се разкриват нови работни места и се популяризира града като дестинация на непорочността.

 

Преди седмица по гарантирано достоверна информация са пристигнали първите туристи – фенове на непорочната идея  - баби и дядовци от Германия. Те вече са  минали през забележителния железарски цех да разгледат девствените колани и  да си купят от прословутите вече „катинарчета на доверието” за спомен. „Напомня им за миналото”, каза собственикът на компанията Х.Урков, макар и да не знае защо това е така.

 
Преди 2 семдмици проблем за патента на продукта вече е бил направен от краля на Монако, който изкарал писмени доказателства, че в неговото кралство девствени колани е имало от 13век насам. Добричани светкавично реагирали и пратили поздравително писмо на дъщеря му с молбата „да й сложат един тогава, мръсницата и с мръсница!” Отговор досега не е последвал и Добрич е щастлив от това.
Ascalon

Край