Пеевски заплаши зърнарите: Приберете се, иначе народът минава на кето диета

Feb 8, 2024     zhelyo     2042
НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА - Днешната позиция на лидера на ДПС Делян Пеевски сюрпризира всички, като този път той подкрепи правителството и го защити от земеделския сектор.

Делян Пеевски поднесе ултиматум на зърнопроизводителите: "Приберете се или подгответе нацията за кето революция. Защо авокадопроизводителите не протестират?".

Той подчерта, че нацията тъпче хляб и пие бира, което е с голям принос за лошото здраве и късата продължителност на живота на българина, заради което призова правителството да не налива пари във "въглехидратната бавна гибел на нацията".
Борецът с корупцията и реформатор на конституцията с цел една по-добра правосъдна система призова министрите да субсидират производството на кашкавал, масло, пържола и леща, с които България да влезе в по-добра форма.

"Хлябът трябва да е от време на време за удоволствие. От тия теста задниците на хората по улиците вървят в други часови зони спрямо тях. Нали ходя сред народа и виждам докъде сте ни довели. Субсидии, дотации, помощи ще ми искат. Ама-ха!" - разгневи се Пеевски и счупи редосеялка със строгия си, но справедлив поглед.

Колко хляб ядете?

Избери отговор!
Край