Пеевски искал да си осигури глисти в ДАНС

Feb 9, 2015     zhelyo     5078
х-л БЕРЛИН - Глисти с лечебна цел била целта на Делян Пеевски по време на мимолетното му шефство в ДАНС. Лично успелият млад мъж на по-това-време-христова-възраст разпоредил създаването на операция Червеи, с която да си набави ректални паразити.


Проблемът на младия харизматичен политик с дар словото на Джаба от Междузвездни войни е, че заради протестите не е успял да си открие глисти, а операцията била пренесена над протестиращите, за да се открие #КОЙ от тях има интерес да лиши Пеевски от заслужените глисти.


"Да, вярно е, че опрях до глисти. Прекалено късно е за коремни преси и джогинг!" - споделя бившият директор на пристанище Варна, следовател, кандидат за евро-депутат и ляв халф на Левски.
В някои медии се появиха спекулации, че Пеевски понастоящем разчита на контрабандни офшорни глисти, които се водят на името на леля му - Йокозуна.


В други новини от темата #КОЙ - тръбите от Южен поток ще бъдат ползвани за втория лифт в Банско, като скиорите ще бъдат дърпани нагоре посредством вакуум в тях.


zhelyo

 

Помагат ли глистите?

Избери отговор!
Край