Борисов призова Станишев да мерят сили в онлайн-играта Mafia Wars

May 7, 2014     zhelyo     4274
ул. ПОЗИТАНО №20 - Загрижени за менталното здраве на своя лидер, партийци от БСП припомниха на Сергей Станишев, че гласоподавателите са на възраст над 18 и приказни метафори с ламя надали ще ги трогнат.


"Ние знаем, че Сергей чувства по бащински народа и иска да го тласне напред, но и клиповете с непопулярни спортове изглеждат детински. Дано помисли малко повече, защото иначе обижда интелигентността на хората, които не гласуват традиционно за марката БСП, а искат да видят програма" - споделиха скептични, но верни социалисти.


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заложи на кампания в социалните мрежи, като прати request до Станишев да премерят сили, опит и рутина в играта Mafia Wars.
"Да приеме поканата ми, не да игнорира тоя малък Станишок, да видим кой level е, че ми се прави на ербап" - сподели свойски Борисов.


Междувременно стана ясно, че след почерпката с агне на корем от страна на ГЕРБ и ББЦ и безплатните сюнети за електората на ДПС, при задаващите се парламентарни избори наесен, след като на евроизборите се тестват всички машинации, кампаниите ще изглеждат далеч по-постни.


zhelyo

Кой ще победи?

Избери отговор!
Край