Организация за защита на кучетата завлече хиляди

Apr 8, 2011     zhelyo     1619
Организация за хуманно отношение към кучетата завлече хиляди българи с над 2 млн. лева. 

 

С реклама, обявяваща отрязването на 4-те лапи на куче за струващо 500 лева деяние, оганизацията Фиер Пфотен се оказа финансова пирамида, алармираха ни читатели.
 

"Отрязах 4-е лапи на моята овчарка. Ухапа ме веднъж, но парите ми трябваха, криза е. Да, ама никъде не намерих пункт за предаване на крайниците, откъдето да взема 500 лева. Всичко се оказа едно голямо нищо." - обясни специално за екипа ни ядосаният Й. Ц.

 

Оказва се, че "опарени" са хиляди българи, лишили домашните си любимци или някои бездомни кучета от правото да клякат умело в храстите. Вече се организират и хора във фейсбук, готвещи протести срещу организацията, която дължи около 2.3 млн лева.

 
"Отрязах само единия крак на Джони, защото имам малък заем, който обаче трябва да върна, за да не загубя dvd-то си. Надявах се на 125 лв, но сега ще загубя и плейъра си, и кучето ми пада, когато пикае." - недоволен бе друг наш читател.

 

Същевременно са зачестили и случаите на баби, тътрещи малки кучета от неуточнени породи подир себе си, които все още не са осъзнали, че някой е отрязал краката на домашните им любимци, за да прибере едни добри пари.
zhelyo

Нали знаете, че не е хубаво да мъчите животни, лишавайки ги от крака?

Избери отговор!
Край