Столична община поръча слонове да поддържат пътищата

Mar 11, 2015     zhelyo     4335
КИШАTOWN - София ще предприеме радикални мерки за справяне със зимната обстановка, оставяща по-малките пътни артерии на града блокирани, наводнени, затрупани и като цяло гнусни.


Днес на събрание на Общинския съвет бе гласувано да бъдат закупени 280 слона, от които 200 индийски, 79 африкански и един от Пирдоп, които да заменят снегорините, които не могат да чистят нещо по-тясно от Цариградско шосе.


Слоновете ще могат да ръсят от хоботите си сол и пясък, а с прикачени за краката лопати ще ринат снега. На гърба си ще могат да транспортират възрастни хора, отиващи до магазина или аптеката, за да не се изпочупят, ако има поледици.
През лятото пък слоновете ще мият улиците, пръскайки вода, а с мащабните си дефекационни умения ще запълват временно дупките по малките улички, освен ако не е година на избори, когато ги кърпят уж добре.


Изчисленията са, че слоновете са по-дълголетни от снегорините, може да се хранят с храстите в някой парк за без пари, а инвестицията в тях ще се избие бързо, ако бъдат татуирани с реклами или бивните им се продадат на Китай.


zhelyo


 

За какво още може да се ползват слоновете?

Избери отговор!
Край