Никой не искал властта, страхували се, че Не!Новините ще им се смеят

Aug 14, 2020     zhelyo     3241
СТРАНАТА - Никой не иска да притежава формално власт в България, предаде ново проучване на обществените нагласи, проведено от социолози посредство анкети в instagram story-та.

Причината за себеотрицанието на иначе проявяващите апетит за ръководни държавни опозиции била медия №37 в страната и №32 в света - Не!Новините.

"Ще ни се присмиват, чуек. Ще вземем да кажем нещо и след два месеца да направим друго, те владеят Google там, не са като другите медии в страната, ще ни емнат" - притесняват се хора, отказали се от мечтите си за досег с властта.
"Просто си представям да трябва да съм изолиран на някакъв полуостров като Доган, да ми се налага сам да си садя домати, защото не смея да си покажа носа до кауфланда, за да не ме познае някой и да каже "хей, на теб не ти ли се присмяха в Не!Новините, начи си калъф". Отказвам се, ще ида в частния сектор да се опитам да създам нещо, вместо да лапкам" - отказа се от копнежите си доскорошен кандидат-калинка.

По този начин стана ясно, че власт няма да се упражнява в България, докато Не!Новините не загубят интерес или не започнат да правят като в смелите медии, където са винаги с властта и развенчават опозицията.

Защо се присмиват Не!Новините на тия с власт?

Избери отговор!
Край