Народ, пуснат в едномесечна ваканция да си пие кротко вкъщи, не проявява признаци на паника

Mar 13, 2020     zhelyo     8460
НАВРЕД - Народ, който ще трябва да отложи неминуемия си икономически просперитет и трудово дръзновение в полза на това да си стои вкъщи и кротичко да си пие, не изпадна в паника.

Разбира се, мъдрият стар народ не е изцяло доволен и щастлив от ситуацията, но голяма част от него помни, когато без извънреден режим е имало липси на основни продукти, ток и дори алкохол.

"Да, ще трябва да прекарам повече време с детето, може да го науча да пие, да ловува с копие или поне къде да повръща, като прекали" - съобщи сравнително млад баща със смътни спомени, че е съществувало време с чести периоди без ток, инстаграм пичета и възможност да гледаш по 100 мача на ден.
Нацията е решена кротко и съвсем нетрезво, но със здрав разум да премине през неприятния период, като въпреки първоначалния дискомфорт ще си помога в периоди на нужда с мезе, подправка и човешки неща, леко позабравени напоследък във все по-виртуалния свят.

"Разбира се, наблюдават се кисели хора, отричащи идеята за неминуемата си смъртност, но все някой е кихнал около тях през последните седмици така или иначе" - рече човек, който тепърва почва да пие.

 

Как ще прекарате следващия месец?

Избери отговор!
Край