НАП проверява всеки, мислещ че ако бяхме нормална държава, Борисов щеше да е хамалин

Aug 4, 2015     zhelyo     19440
СТРАНАТА И НАОКОЛО - След като НАП ще проверява в-к Сега заради кофти публикации по отношение на Бойко Борисов, стана ясно, че Приходната агенция ще бъде ангажирана с проверки на по-дребни критици дори от малкия вестник.


Предстоят проверки и за всеки, който в един или друг период от житейския си път е изказвал теза, че Бойко Борисов при нормални обстоятелства не би бил нещо повече от поредния чичка, който движи с едно въже на рамото и нервно пуши цигари на площад Македония, предлагайки хамалски услуги.


Разработва се и технология, която да следи не само словото на хората чрез следене в Интернет, със сиви крайслери или лично от Цветан Цветанов, а която да проверява и помислите на хората, защото като истински вярващ, Борисов знаел, че и те са опасни и си заслужават данъчните да ти нахлуят.
"НАП не е бухалка на властта. Г-н Борисов не е държал бухалка от близо 2 десетилетия, така че нека спрем със спекулациите" - коментираха PR-те на премиера чрез личния му профил във Facebook между две снимки, в които той се заиграва с превъзбудени баби.


Нерядко се среща и мълвата, че Бойко Борисов е мутра, която автоматично ще кара хората, симпатизиращи на тази теза, да претърпяват освен данъчни проверки - пребъркване на голо и претърсване на колона за пренасяни в презерватив наркотици, контрабандни цигари и албански битум.


zhelyo

Какво смятате за Бойко Борисов?

Избери отговор!
Край