Национализират бизнеса, приватизират държавата

Feb 11, 2013     zhelyo     2756
Спешен пакет от мерки ще цели по-евтините и достъпни цени на нещата, обявиха на обща пресконференция управляващи и представители на крупния бизнес у нас. 

 

"Ще национализираме всичко частно, за да може държавата да контролира услуги и производство, за да бъдат те по-достъпни за населението. Ток, бензини, джиесем-оператори. Всичко става държавно, за да може държавата да контролира и да доведе до по-евтини неща" - обяви премиерът Бойко Борисов.
 

Същевременно много губещи държавни предприятия ще бъдат приватизирани - заводи, топлофикации, министерството на културата и левия и по-слаб на мач крак на премиера.

 

"Като разменим модела на управление в проблемните звена, 100% всичко ще се оправи. Национализация и приватизация - това е единственият начин за поправяне на клатушкащата се икономика, няма друг" - обяви министър Делян Добрев, окупиран от аплодисменти и доволни марксисто-капиталисти.

 
По този начин набързо и без много излишно мислене страната ни отново се оправи и всички сега са се наредили на опашки от сутринта за евтини и несъществуващи стоки и услуги.

 

zhelyo

Оправиха ли Не!Новините ситуацията за пореден път, а?

Избери отговор!
Край