Нацията предпочита полицаи да я понабият на голо пред по-високи осигуровки

Oct 23, 2014     zhelyo     3733
У НАС - Нацията обяви, че повишаването на таксите за осигуровки е доста гнусен номер с оглед скоростта, с която държавните пари се източват, крадат, обезценяват и разпиляват.


"Тва е пирамида, бе! Осигуровките са гнусна пирамида да се пълнят дупките на държавата и нейните мафиотски банки. Стига повече осигуровки" - каза прозорливо нацията, веейки средни пръсти с размерите и миризмата незнайно защо на гълъб.


Средностатистическият българин сподели, че предпочита да бъде обискиран с палка в бъбреците на голо под дъжда пред стотици съграждани, без да е извършил нищо, от ядосан на нещо си полицейски служител, отколкото да плати от дохода си още и още на държавата.
"Държавата е уродлив плужек, наел за 1 работа по 10 човека, вместо да мине на електронен формат и да спести пари. Защо да ѝ плащам още и още? За да харчи още и още?" - готов е да дефекира на гърдите на тромавата ни администрация всеки представител на нацията с достатъчната интелигентност да не дублира избора и преференцията си на своята бюлетина.


Разбира се, и този разум ще бъде игнориран, за да може да съществува Данчо Ментата и тия от неговата порода.


zhelyo

Кой има изгода да засилва сивата икономика?

Избери отговор!
Край