Нацията ще отработва 45 години псевдосоциализъм идната събота

Jan 20, 2015     zhelyo     6358
У НАС И ОТВЪД - Тази събота нацията ще отработи с дружен ленински съботник отлаганите за отработване 45 години от периода 1944-1989 година, в които си е клатила краката с убеждението, че все някой друг ще работи през това време.


"Време е да отработим тоя период, за да се изравним с нормалните държави, че е грехота. Една събота е, ще се понапрегнем малко, к'во" - споделят хора, решили да вдъхновят онези, питащи какъв е проблемът да се отложи отработването пак.


Нацията се самопризова да не излиза в петък вечерта и да се прибира в събота около половин час преди работно време, защото пак нищо няма да се свърши.
"Имаме да свършим малко неща, като възстановяване на частната инициатива и истинското предприемачество без разпределяне на държавни порции за наши хора, имаме да спрем да крадем предприятия, имаме да развием същинска външна търговия и да спрем да разчитаме на социални помощи от Русия" - мотивира се нацията, запретвайки ръкави.


"Ако свършим до 15, може да постоим 2 часа в Интернет и да пием по едно в офиса" - допълнително се мотивира, че денят може да стане накрая и весел националният участник в последния ленински съботник.


zhelyo

Има ли реален ефект отработването?

Избери отговор!
Край