Мъжете, които казват думата „картофки“, най-вероятно са гейове

Mar 21, 2011     zhelyo     10589
От центъра за неморални проучвания и стереотипи обявиха, че мъжете, използващи словосъчетанието "пържени картофки" са гейове или в най-добрия случай страдат от олигофрения.

 

"След дългогодишно проучване и извъртане на ситуациите не успяхме да стигнем до единичен случай, в който използването на словосъчетанието "пържени картофки" от страна на човек, предполагаемо притежаващ функцията да уринира прав, е оправдано. Но ето, че сега се сещаме, че посочвайки мъжете, казващи "картофки", ние също го казваме, но не сме гейове, нито олигофрени, което значи, че има един случай, който сме пропуснали." - решително, но с колебание синтезираха проучването си специалистите, работили по въпроса.
 

Според тях е приемливо да се каже "пържени картофи" или, ако са по-малки, "пържени картофчета", но еднократно. 

 

"Оправдание за използването на думата картофки от който и да е пенисопритежател на възраст над 7 години просто няма и той е гей или олигофрен, или може би дори убиец-психопат и трябва да се вземат превантивни мерки и той да бъде убит, преди да извърши нещо грозно. Като например да сложи "сиренце" на "картофките" си." - съветваха специалистите от центъра за неморални проучвания и стереотипи.

 
В заключение учените добавиха, че като цяло умалителните са дразнещи и често бият наред, ако чуят някой да се лигави много-много.
zhelyo

 

 

Е не е ли така?

Избери отговор!
Край