МВР задържа изверг, оставял недоядена купичка кашу

Mar 27, 2023     zhelyo     4818
1 РПУ - Жител на столичния квартал Слатина бе задържан късно снощи след сигнал от негови потресени близки за оставено недоядено кашу.

34-годишният Х.Т. си е легнал, след като консумирал пренебрежимо количество алкохол, чипс и ядки за вечеря, като неговите родители, жена и деца, с които живее станали свидетели на грозната сцена.

"Не мога да повярвам, че е склонен да не си дояде кашуто. Разбирам да е микс от ядки и да остави леблебията като нормален човек. Но да имаш още шепа кашу и да го оставиш, това е нечовешко" - проплака майката на изрода.
Съседите също са потресени, като според тях нищо не предвещавало такова деяние - мъжът поздравявал, усмихвал се и имал ведро шкембенце.

Адвокатът на задържания бе лаконичен, като обяви, че е възможно клиентът му да не е видял недояденото кашу, ако му се е спяло или е имало цигарен дим, като призова да се види първо тройната експертиза, а после да се правят оценки.

"Няма ситуация, в която Х. да не дояде кашуто, ако знае, че го има. Бил е подведен. Призовавам медиите да не бързат със сензациите, случаят е по-заплетен" - допълни юридическият защитник на изверга.

Колко кашу можете да изядете?

Избери отговор!
Край