МВР: В името на демокрацията човек убиваме!

Nov 13, 2013     zhelyo     7925
След като вчера полиция с численост, превъзхождаща тази на протестиращите в съотношение 6:1, целодневно демонстрираше жертвоготовност в името на демокрацията, МВР похвали служителите си.


"Браво на всеки, бутнал момиче по гръб. Браво на всеки, смачкал по възможно най-нехуманен начин 60-годишен чичо. Браво на всеки наш служител, който с палка и щит защити демокрацията от демоса!" - пише в кратко изявление в сайта на МВР.


"Полицията доказва, че толкова обича демокрацията, че за нея човек убива! Засега само образно казано, но що пък не?" - завършва с реторична закана към враговете на демокрацията обръщението в официалния сайт на силовото министерство.
Хилядите полицаи, осигурили комфорта на народните представители, ситуирани в Парламента благодарение на съвсем обективни избори, които бутаха, дърпаха, удряха и размятаха граждани в името на демокрацията, ще бъдат наградени с мизерни заплати, тласкащи ги към корупция и тарикатлък, пише още в сайта на ведомството.


Междувременно полицията демонстрира умения при обезоръжаването на лица, въоръжени с праз и тоалетна хартия, както и при такива, с плакати, в които фигурират имена на футболни отбори: 
zhelyo

Обичате ли ги тия стожери на демократичния процес?

Избери отговор!
Край