Възлагат на мобилните оператори да ни досаждат за ваксинациите

Jan 12, 2021     Radoslav Nedelchev     2653
ПРИВАТИЗИРАН ВЕСТНИК – Мобилни оператори са спечелили обществена поръчка да напомнят на населението за ваксинациите и да казват кога ни е ред.

„Ама сигурни ли сте, че не искате да се ваксинирате?“ „Ама напълно ли?. Я по-добре чуйте пак предложението, за да размислите“ ще са само малка част от репортоара на търговците, с които ще ни юркат. Очаква се човек да склони на десетото обаждане, защото няма как да им блокираш номера.

„Всъщност не сме изхарчили излишни пари на държавата с това“ , подчерта премиерът. „Те само спечилиха възможността да ви заменят изтеклите договори с нови, без да ви питат, което не е кой знае какво, щото така и така го правят.“
 „Чиповете в телефоните ще са съвместими в тези на ваксините, което значи, че ще може да ползвате допълнителни мегабайти трафик, ако във вторите имате налични такива“, възрадваха се по някаква причина операторите.

Очаква се за доброто ни настроение бъдещите разговори да се записват и интернет да ни направи свидетели на култовите сблъсъци между мобилни оператори и антиваксъри.  

Набутаха ли се операторите?

Избери отговор!
Край