Медии не отразяват OpenLux, просто защото не им е излязло във Facebook

Mar 2, 2021     zhelyo     8557
111!!!  - Повечето български медии обявиха, че не отразяват темата с изтеклите финансови досиета OpenLux, защото не им е излязла на стената в социалните мрежи.

"Вижте, съвременният информационен поток е огромен, динамичен и не може човек да отрази всичко. Честно, просто не сме видели, за какво става дума" - коментира журналист от национална телевизия, запитан докога ще се отделат по 5 минути за репортажи на всяка поредна пратка от по шепа ваксини.

Малцината, до които темата все пак е стигнала, допуснаха, че може би много от медиите у нас пряко или косвено са засегнати и имат интерес от потулването на разкритията за наличието на крупни суми, нерядко със съмнителен произход.
"А, просто не сте видели, защото сте били заети да превеждате смешно клипче от Buzzfeed, ясно" - отдъхна си родната аудитория, че не става дума за зависимост.

Очаква се сега, когато темата е показана, в най-скоро време да станем свидетели на разработки, разкрития, интервюта със засегнатите страни, като например конституционния съдия Констатин Пенчев, който може би също не е видял във Facebook, че е замесен.

Мирясахте ли?

Избери отговор!
Край