Мария Габриел вече написа в CV-то си, че е премиер на България

May 22, 2023     zhelyo     4153
РАДИО CV ТАКСИ - Кандидатът за премиер на ГЕРБ - СДС Мария Габриел по стар навик вече се е похвалила в автобиографията си, че е премиер на България.

"Не мисля, че слагам каруцата пред коня, нито че нагрявам тигана, преди да съм хванала кефал в река Места. Сигналите са, че всички национално отговорни партии ще подкрепят кабинета ми" - убедена е тя.

Габриел е обновила CV-то си на сайта на Европейската комисия след като получи мандат за съставяне на кабинет от президента Радев на 15 май 2023 г. В него тя е написала, че е „премиер на Република България“ от май 2023 г. до настоящия момент. 
 През 2009 г. тя се представяше за доктор по политически науки във Франция, но по-късно призна, че никога не е защитавала докторантура, но сега със сигурност ще защити премиература.

Ако не стане първата жена премиер на България и без еврокомисарска позиция повече в Брюксел, се очаква Мария Габриел да се отчая, че няма да се оправи тая държава и да ви разказва как то и на Запад е гадно, докато ви вози пияни в петък срещу събота.

Ще стане ли премиер?

Избери отговор!
Край