Красавица не може да си намери гадже в социалните мрежи, всички мислят, че е фалшив профил

Oct 20, 2017     zhelyo     9869
ОНЛАЙН - Натокана мадама с визуални качества, които мъжете окачествяват между 8 и максималното 10, не успява да си намери гадже в социалните мрежи.


Макар че поддържа изрядни профили с качествен снимков материал в Instagram, Facebook и дори в LinkedIn (с надеждата за корпоративен батко), красавицата не успява да завърже контакт с никой по-класен от полуграмотен чичко, питащ я какво прави и малко след това дали гълта.


П.Т. (28) от Гоце Делчев, живяща в София, се оплаква, че всичките ѝ контакти онлайн удрят на камък и стига само до някакви изплискали дебили.
"Не разбирам защо. Имам секси снимка по пижамка, по бански с мохито и книга, от тоалетната на Мегами с мегаяк тоалет. И никой нормален не ми пише да ме води на кафе, а само някакви смотаняци от разни села ми пращат снимки на половите си органи" - оплаква се тя.


Произволно запитани мъже обясниха, че профилът ѝ изглежда като ония фалшивите, дето някой качва чужди снимки, има 5000 приятели и поздравява всеки ден със снимка на кафе с различен, най-често с педикюр.

Имате ли фалшив профил, в който сте пичка?

Избери отговор!
Край