Костадинов покрил ипотеката чрез бързи кредити с личните данни на подписалите в защита на лева

Feb 8, 2023     zhelyo     4545
ВЪЗРАЖЕНИЕ - Във връзка с обвиненията изплащане на кредити с пари от заплата лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се свърза с единствената медия, на която има доверие, защото в нея вижда себе си, поне преди да започне да се преструва, че сам вярва на сатирата си.

"Поредната безродна атака срещу мене е това. Как така от заплата ще изплатя къщата и кредитите си? Заплатаджиите са най-неграмотните във финансово отношение хора, аз не бих си позволил да изкарвам нито един лев от заплата, всичко връщам" - сподели той пред Не!Новините.

Относно това как е погасил заемите си Костадинов отговори, че човек с неговото име и борец за запазването на българския лев няма нужда да пита два пъти, за да получи подкрепа от съратниците си.
"Хората доказаха, че защитават лева не само с думи и статуси във фейсбук, а и с личните си данни. Всеки подписал се за референдума, ми даде и възможност да изтегля бърз потребителски кредит в лева, за да обезпеча своята финансова независимост" - поясни Костадинов.

По този начин лидерът на Възраждане обяви, че единственият политически лидер освен Васил Божков, който не дължи никому нищо и de facto е истински свободен, за разлика от другите марионетки.

Скандализирахте ли се от поредните измишльотини по адрес на съвременния Левски?

Избери отговор!
Край