Народът реши: Кит-Кат е вафла

Jan 7, 2019     РВ     5660
КЪДЕТО ЯДАТ ВАФЛИ С РАЗБИРАНЕ - Шоколадовият десерт Кит-Кат официално бе класифициран като вафла. Това стана след общонационалното допитване, проведено в рамките на 24 часа в интернет, където всичко е вярно.  

В представителното проучване, за което могат да завидят даже и от "Галъп", защото това поне е истинско, са участвали 1348 души. 

516 човека на въпроса "Кит-Кат вафла ли е?" са отговорили с "Ти в ред ли си, ве?". 
832-ма са били категорични в отговора си с "Между другото, да". 

От днес свободно можем да влизаме в магазините и да казваме "Една вафла Кит-кат, ако обичате", коментира Ревюта на вафли след пресконференцията в БТА, която не се състоя, щот БТА са бисквитари и имат ултра скъп абонамент за новините си, а уж са на държавна издръжка. 

"Суверенът се произнесе за пореден път", коментира един вече посредствен шоумен, който все още няма марка вафли, тъй като е асоцииран по-често с кондоми.

Новината бе посрещната с радост и стрелба по улиците на Либия. 

"Нестле" отказват коментар, по случая ще проведат вътрешно разследване, а след това ще си мълчат, докато някой не ги пита. 
На репортерски въпрос ще има ли все пак ревю на Кит-Кат от г-н Вафла, той отговори: 

"Не, всички са яли Кит-Кат. Да си правят изводите сами, големи хора са."

Прокуратурата вече се е заела със случая, започнато е досъдебно производство. Шефът на полицията в Петрохан е уволнен и е назначен за главен секретар на МВР. Мая Манолова организира протест във ВКонакте, че хората не могат да си позволят тази скъпа вафла и Кит-Кат трябва да си остане ей така в небитието. Бе, Манолова, вие в ред ли сте? 

Съюзът на вафлите посрещна със смесени чувства новината. Председателят ѝ Хиперслав Споков коментира, че ще се проведе заседание, на което ще се вземе окончателно решение за статута на Кит-Кат. 

В кампанията "про-вафла" за Кит-Кат се включи и председателят на УС на Съюза на вафлите Криско, който ще проведе митинг-шествие на Орлов Мост. Във Фейсбук събитието пише, че артистът ще татуира "Нестле" на челото си в чест на подписната сделка за спонсорство между двете страни. 
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

07.01.2019

РВ

Наистина ли Кит-Кат е вафла?

Избери отговор!
Край