Иван Гешев: Песъка ме поръча, МВР му опъва чадър, защото е ухо

Mar 17, 2023     zhelyo     9076
ГЕО МИЛЕВ - РЕДУТА - ОБОРИЩЕ - В шокиращо обръщение към нацията, главният прокурор Иван Гешев разкри, че тайнствената фигура "Песъка" е поръчител на опитите за преврат срещу него.

Според обвинител №1 има достатъчно оперативни данни, според които Песъка е "ухо на МВР", "основен вносител на коронавирус за България" и "наркодилър, чиито схеми са разкрити чрез графити от независими граждански журналисти по стените на София". Прокурорите са открили и запис на песните му в 5-о РПУ.

При пресконференцията си, Гешев даде подробности за това как Песъка успява да управлява действията на МВР, докато седи на трон от пясък и кокаин. От своето секретен бункер, намиращ се някъде между жилищните блокове в столицата, той буквално засипвал с пясък очите на органите на реда и така ги ползвал за параван на мутренските си дейности.
"Песъка контролира нишките на правосъдната система като главен кукловод, той спъва работата на прокуратурата. Неговата политическа бухалка ППДБ означава Песъка Поиска Държавата България. Вчера ми беше изпратен смъртоносен пакет с пясък, който ако бях погълнал, сигурно щях да се задавя. Явно е, че Песъка ме наблюдава внимателно. Аз съм станал мишена заради разследването си, но няма да спра, докато не победя този изверг" - каза Гешев.

"Той използва силата на пясъка, за да се изплъзне между пръстите ни. Неговите проксита осъществяват доставки на опиум през сандъчета с играчки и разпространяват дози коронавирус, варицела и скарлатина, замаскирани като цигари за ученици. Дано пясъкът да има часовник от себе си, за да знае, че времето му изтича с всяка песъчинка" - закани се главният прокурор.

Гешев срещу Песъка?

Избери отговор!
Край