Хиляди българи все още нехаят за това каква измишльотина са chemtrails, ароматерапия, хомеопатия и други такива

Jan 15, 2013     zhelyo     5651
По данни на НСИ хиляди българи все още вярват, че самолети разпръскват в облаците отрови, ароматерапията помага човек да се лекува, а хомеопатията е предпочитана алтернатива за лекуването на кожни болести, причинени от микровълновите им фурни.

 

"Количеството на такива будни умове дори расте, след като предпочитат да смятат, че някой сериозно би се занимавал да изгражда конспирация и да ги трови и убива бавно, но не би ги излъгал, че може да ги лекува, бърникайки им по чакрите, само за да вземе наивните им пари" - твърдят социолози от Института.
 

Въпреки че е 2013 г. и въпреки факта, че всеки може да потърси логично и научно обяснение на различни явления, хората предпочитат да вярват в това, че земетресенията може да бъдат предсказани от жени с предменструални болки, важно е домът им да е фенг-шуй подреден, а светът е стриктно подреден от свръхумни и добре организирани рептили-масони, които не позволяват на истински умните и добри хора да преуспеят, въпреки че последните не се и опитват особено, а просто си цъкат.

 

Хората, вярващи в паранормалното и разчитащи на магнитни гривни, които да заменят имунната им система, винаги са били много на брой, напомнят от НСИ. Въпреки напредъка на науката и все по-големите разкрития относно човешката, вселенската и самолетната структури обаче, те съвсем не губят убежденията си.

 
Въпреки вярата си в измишльотини, хората искат да им е добре и всичко да бъде наред, напомнят от НСИ, апелирайки за по-снизходителен присмех към тези, които ползват умовете си за баланс и да не им излетят главите в стратосферата.

 

zhelyo

Смятахте ли, че наистина ще пропуснем да споменем и религиите?

Избери отговор!
Край