Хекимян: С Бойко гладувахме заедно, той ме кърмеше до 30 години

May 13, 2015     zhelyo     7853
ПОПРИКАЗВАЙ С ПРЕМИЕРА - Лидерът на бъдещата партия Тази сутрин Антон Хекимян подкрепи Бойко Борисов в тезата му, че е гладувал и мизерствал до 30-годишна възраст.


Журналистът от bTV обяви, че е бил един от зайците, за които премиерът е косил тревата между две ядения на кисело мляко и е свидетел от първа ръка на тегобите на израсналия в Банкя лидер на ГЕРБ.


"Помня как един ден след като даже нямаше и картофи, г-н Борисов се ядоса от глад и създаде Ипон. За да охранява важни личности и да може да си позволи да яде повече от агнешка плешка веднъж годишно" - Хекимян защити премиера и обясни защо е приемал без допълнителни въпроси думите на премиера.
Както е известно, на въпроси защо през 2015-а година у нас все още много хора живеят в потресаваща мизерия, той отговори, че и той невинаги е бил на шикозно, което бе толкова могъщ отговор, колкото на въпрос защо в страната се шири корупция и шуробаджанащина, да се каже, че и преди десетилетия пак си е било така.


"Аз съм на 30 години и също живях доскоро в мизерия и посредственост. Но вече съм следващият Бареков и аз се отдавам на безкритични раздумки с Борисов по телевизора, което е ОК за мен" - заяви спокойно Хекимян.


zhelyo

Каква е разликата между интервю и раздумка?

Избери отговор!
Край