Глобата в градския транспорт струва колкото половината автобус

Apr 8, 2012     zhelyo     2836
Софиянци, определящи себе си като наблюдателни поради наличието на чифт некъсогледи очи, алармираха за тревожност в случващото се с градския транспорт. Според тях е абсолютно неприемливо глобата за нередовен пътник да бъде 20 лева.

 

Основният аргумент срещу това е, че по този начин паричната стойност на глобата почти ще се изравни с цената на в момента действащите автобуси.
 

“Да бъдем честни, тези икаруси не струват повече от 40 лева. Така излиза, че ако по някакъв начин бъдеш глобен два пъти, ще имаш законното право да кажеш този автобус е мой, махайте се!” - бяха думите на картодържател, който е праволинеен от малък и напук къса на парченца всички доброволни оставени билети от слизащи пътници.

 

Друго неприемливо нещо било ромите да продължават да се возят безплатно, особено когато си позволяват да ангажират значителна част от атмосферата в превозното средство.

 
Пенсионерските искания да се премахнат страровремските автобуси остават нечути вече няколко десетилетия. “Все си мисля, че ме карат към Аушвиц”, споделя тъжно 83-годишният Шломо Ротшилд.
beasta

Колко да е глобата?

Избери отговор!
Край