Гешев обяви, че и той е бит от полицията по време на миналогодишните протести

Aug 17, 2021     zhelyo     31329
СИЙКА - Говорителят на главния прокурор обясни защо действията на държавното обвинение при разследването на насилието в миналогодишните протести са били такива, а не другакви.

"Вижте, лично Иван Стоименов Гешев е бил бит, ритан и щипан по циците под колоните пред главния вход на Министерски съвет" - шокиращо разкри Сийка Милева.

Именно затова и разследването било прекратено, тъй като имало конфликт на интереси, който би могъл да бъде ползван за уронване на високите нива на доверие към институцията главен прокурор.
"Ако беше натръшкал насилниците и ги беше прибрал за една седемдесет и двойка, тогава щяхте да питате дали не е лично отмъщение на г-н Гешев. Все се опитвате да го изкарате дявол" - разплака се тя.

Както е известно, Иван Гешев е бил от лидерите и организаторите на протестите, като лично е измислил слогана "Мутри вън!" и е поставил основите на гражданските искания за борба с корупцията, източването на еврофондовете, тежки реформи в правосъдието и Христо Ковачки и Румен Гайтански да станат почетни консули на САЩ.

В каква страна живеем, щом тормозят дори главния прокурор?

Избери отговор!
Край