Динко от Ямбол арестува политици, банкери, магистрати, Пеевски

Mar 15, 2016     zhelyo     11285
ГРАДЪ - Динко от Ямбол оправи България, след като тази нощ изръшка страната с АТВ-то и изпонаарестува де що има мутренска и корумпирана сган, допринасяща за безперспективността на родината.


Според бореца за чиста и свята Република, нашумял с опазването на границата ни от бежанци, истинският проблем на страната си остават собствените ѝ представители, чието чревоугодничество подрива правовия ред, икономиката, ерозира ценностите и води до фасадна демокрация.


"Аристувах банкери, източили и източващи банкити с парите на народа. Политицити натръшках, корумпиранити съдии и прокурори, мутри и мафиоти от различен калибър, чуек!" - обяви гордо съвременният Крали Марко.
Динко обясни, че е извършил граждански арест на над 3200 лица, сред които дори е и Делян Пеевски и понеже не е имал място в мазето си, ги е стоварил зад железните охранителни врати на Ларгото в София.


Хора, ръсещи опорни точки в полза на статуквото, не бяха открити да облъчват от телевизорите, след като очевидно Динко е арестувал и техните продажни задници.


zhelyo

С какво да се заеме Динко утре?

Избери отговор!
Край