Депутатите недоволни, за лятната ваканция ще си ходят на село и ще четат книги

Jul 27, 2017     zhelyo     2363
ПАРЛАМЕНТА - Депутатите заплашиха народа с протести, ако слуховете, че вместо да пекат тройни гуши на отбрани плажове, ще ходят на село по време на заслужената си лятна ваканция.


Както е известно, в обществото се популяризира идеята народните ни представители да бъдат пращани да помагат на възрастни хора в селата и да четат книги, за да наваксат поне отмалко първите години от живота си.


"Имаме само месец да си починем! Приели сме почти 10 закона. Работим в една сграда с Марешки и придворните му, които са по-тъпи дори от нас! Ако не отида на Евксиноград да се разплуя, ще бъде истински геноцид срещу мен" - заяви готов да се радикализира депутат.
Народните представители сезираха омбудсмана, Българския хелзинкски комитет и почетен лидер на движение за права и свободи, като пожелаха подкрепа, ако се окаже, че няма да може да разпускат в чужбина, пишейки си голяма част от разходите като служебни.


"От жълтите павета - на село. Как иска повече да ни унизи тоя народ? Сигурно да се возим в градския транспорт вместо с лимузини?" - заявиха депутатите, решени да излязат на протести, ако нацията продължи с геноцида срещу тях.


zhelyo

Как да прекарат ваканцията си депутатите?

Избери отговор!
Край