Борисов взе оставката на Пилето, повече нямало да играят карти

May 10, 2021     zhelyo     10979
ВИТОШКО СТУДЕНА - Премиерът в оставка Бойко Борисов обяви, че както винаги може да носи отговорност и да взима тежки държавнически решения.

Само 2 дни след прословутото изслушване на старозагорския предприемач и обвиняващия го в рекет и търговия с власт земеделски бизнесмен Светослав Илчовски, премиерът каза тежката си дума и върна кюлчетата по живо, по здраво.

"Още вчера обявих на Иван Ангелов - Пилето, че не е канен да играем карти и да гледаме Реал - Севиля и Юве - Милан. И на мене ми е тежко, трябваше да викам беден човек на негово место" - сподели Борисов в традиционния си хаотичен facebook live.
В обясненията си в Парламента Ангелов бе споделил, че са приятели с Борисов, който може да си позволи много по-скъпи и хубави плеймейтки от тия за по 5000 лв., да му съдейства за сделки лично, както и че е спечелил от фурмите-дарение, което си е абсолютно нормално, но все пак...

"Нищо нередно не сме извършили, само лъже тоя Илчовски ли е, Лилчовски ли е. Всичко е измислица. Но все пак ще го накажа и ще му взема оставката на Пилето."

На кого вярвате?

Избери отговор!
Край