Борисов подкупил Цацаров с половината суджук, за да опраска само депутата!

Jul 21, 2017     zhelyo     7833
ЗАД ГЪЗОВЕТЕ НА ЛЪВОВЕТЕ - Днес главният прокурор Сотир Цацаров получи 2 тона пресен суджук във връзка с обвинението, че депутат от ГЕРБ е рекетирал частен производител на месни продукти в полза на министър-председателя.


Именно по инициатива на премиера Бойко Борисов обвинител №1 е получил половината от изрекетираното, за да опраска само депутата, който освен в групата на ГЕРБ е част и от мнозинствената група на около 215-те пълни анонимници в Парламента, които никой никога няма да знае какви са и защо са.


В Съдебната палата днес цял ден се опаковат в пакет по 6 и замразяват пресните суджуци, получени от Сотир Цацаров. Това предават очевидци, на които е прилошало от миризмата поради жегата и нечистоплътността на запотените прокурори, впрегнати в сортирането на гурме-деликатеса, за който се знае, че съдържа и дори еленско месо, но за щастие не и Елена Йончева.
Премиерът не отрече да е дал половината от 4-тонната си дажба суджук, като обясни, че много хора му ходят в Банкя и няма да ги черпи само със семки, я.


"Хубава работа свърши Цацаров за КТБ. Солидна. Защо да не получи суджук - да си изсуши малко за зимъска, а сега да си върти на барбекюто. Ако няма, може да говори с Делян да ползва прословутото барбекю в Бояна на Доган."


zhelyo

фотограф RedIvan

Колко суджук струва свободата?

Избери отговор!
Край