БОМБА В ПЛИК!!111!!! Радев назначава Ива Николова за служебен премиер

Jul 29, 2022     zhelyo     7404
РЕЗИДЕНТВОТО - Стана ясна причината това да е последната седмица на легендарната журналистка в полуграмотната версия на Не!Новините - агенция ПИК.

"Много трудно е да намеря фигура, равноотдалечена от политическата реалност у нас. Г-жа Николва е равноотдалечена от всяка реалност, за това е идеална за позицията" - споделил Радев пред редица разочаровани агенти на ДС, самопредложили се за позицията.

Журналистката, радваща малки и големи с превръщането на всяка пресконференция, брифинг и политическо изказване в сцена в клипче от архива на Господари на ефира, ще оглави служебен кабинет, но и ще си задава въпроси сама, за да покаже, че няма двойни стандарти при нея.
Посланичката на националното движение за предреждане, последвано от общоизвестния сюжет "аз само да питам нещо", се очаква да постави съдбата на България на международната карта.

"Ива Николова няма да остави енергийното, военното и социалното бъдеще на страната ни да бъде тема, която ЕС и НАТО продължават да пренебрегват" - уверен е президентът.

Кажете за парапетите!

Избери отговор!
Край