Бойко Борисов нанесе средна телесна повреда на Мирослав Найденов

Jan 26, 2011     zhelyo     3794
Опитът на премиера да демонстрира своите бойни умения върху министър Мирослав Найденов в Япония, се оказа крайно злощастен. Освен разкъсаното копче на сакото му, се оказа, че министър Найденов е и с разкъсан менискус.   

 

Група японски лекари веднага се погрижили за телесната повреда на Найденов, но според него психологическият шок е нещото, за което той се тревожи най-много в момента. Информационните агенции съобщиха, че Мирослав Найденов вече се движи с охрана от НСО и постоянно е нащрек от страх да не би Бойко Борисов да реши да демонстрира други свои грубиянски възможности. 
 

Земеделският министър също така е подал и жалба в съда срещу премиера за нанасяне на средна телесна повреда. Като желано обезщетение, той е посочил две каси с бира.

 

Японските медии пък съобщават за масови харакирита на тамошните самураи, които се чувствали засрамени от способността на един единствен човек да покаже толкова много простотия за толкова кратко време. Има информация и за две безследно изчезнали гейши, които не издържали звучното сърбане на Борисов по време на демонстрираната чаена церемония.

 
Междувременно се разбра, че отрязаните средства от МОН, ще се използват за построяването на нови отсечки от магистралите. Така според министър-председателя ще се отворят повече работни места за всички ученици, завършващи 12-и клас, които не притежават достатъчно умствен потенциал, за да станат милиционери и да имат 6 апартамента.

 

Неговата идея е младежите да се включат в строителството, а девойките да овладеят най-древната професия, с която да привлечем повече чужденци в България.




beasta

Може ли държавата да спечели, ако ББ отдели време да печели спортни турнири?

Избери отговор!
Край