ШОКИР!1!! Бебе се превърна в ряпа заради ваксина!

Feb 3, 2015     zhelyo     74049
АГЕНЦИЯ ШОКИР СЕНЗАЦАРОВ - Бебе на 2 дни се превърна в ряпа, след като му бяха поставени първите ваксини, алармира майка му в профила си във Facebook, както и във форум за паникьосани жени, самообявили се за прави заради простия факт, че от вагината им е излязло същество.


Бебето Огнян е родено по естествен път с 12 псувни от майка си и тежи 2.9 килограма, които са се запазили като тежест и в новата му форма на ряпа.


Все още няма обяснение как така бебето се е превърнало в ряпа, но лекарите уверяват, че така е по-лесно за отглеждане, щото при тая икономика ряпата си е направо без пари - плакнеш я, настъргваш я и тя става на приказна салата, без да трябва да я мислиш дали има дрехи, учебници и да не вземе да стане некой гей.
"Сигурно е от БЦЖ-то! Нали искат да го приватизират! Щом има интерес да го приватизират, значи има келепир - следователно е вредно" - коментира майка, оплакваща се, че доктори заплашват детето ѝ с вариола, ако не го ваксинира, което било изнудване.


Това е поредният случай, в който ваксини правят от децата неща, които корпорациите смесват с нишесте, за да направят другите деца дебели.


zhelyo

Защо се ваксинират бебетата?

Избери отговор!
Край