Притеснение в Атака: България е малка, няма да поместим достатъчно пъти лика на Сидеров

May 16, 2014     zhelyo     5547
ул. ВРАБЧА №1, СОФИЯ - От централата на ПП Атака изразиха безпокойството си, че може да не спечелят достатъчно места в Европарламента, тъй като територията на България е разграбена от Великите сили преди десетилетия и няма достатъчно място за плакати и банери с лика на Волен Сидеров.


"Долу Ньой! Ако имахме повече територии, щеше да има къде да разлепим тия 45 милиона плакати с лика на Волен и да спечелим изборите. Ама това е заговор срещу Атака!" - разкрещя се Магдалена Ташева, носейки железни гащи срещу сирийски гейове.


Според предизборния щаб рекламите на Атака, Сидеров и телевизия Алфа са крайно недостатъчно поради ограничената територия на страната и те пожелаха правителството спешно да завземе чужди територии поне до евроизборите.
"Ако правителството не разшири държавните граници, ние ще му поискаме оставката и една седмица няма да правим кворум" - закле се с честна пионерска Десислав Чуколов.


Според самия Сидеров той не би имал проблем да управлява Русия, тъй като там имало много място за реклама, и затова толкова много обичал тази страна.zhelyo

Виждането на колко лика на Сидеров ще ви убедят, че той е новият Левски?

Избери отговор!
Край