Армията ще пази Парламента заради инициативата Да изчистим България за ден

Apr 14, 2014     zhelyo     7440
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, СОФИЯ - Армията на България ще бъде мобилизирана в дните около инициативата Да изчистим България за един ден, за да охранява сградите на Парламента, Министерския съвет и политическата класа в страната.


"Инициативата звучи като заплаха, а е обществена тайна каква мръсотия понастоящем е управлението на страната - корупция, клиентелизъм, слугинаж и обикновена некадърност са се сплели като стотици змии в предизвикваща настръхване по гърба оргия на ужаса" - коментираха от Генералния щаб на Българската армия.


Въпреки че инициативата, която от няколко години се провежда от bTV, има за цел да изчисти малко по-буквалния и недотам амбициран да остане на власт боклук в страната, не се знаело дали хората няма да разчетат апелите като знак за по-крути и полезни мерки за страната.
"С комшиите ще чистим около блока каквото сме хвърляли от прозорците през годината. Нямаме намерение да чистим и боклука, който сме хвърлили в Парламента с бюлетините си" - споделят повечето хора, но въпреки това в столицата в седмицата след Великден до края на месеца ще бъдат разположени танкове, зенитни установки и снайперисти, които да предотвратят изчистването на страната в по-социален и политически аспект.


Самите войски пък ще бъдат пазени от НСО, за да не "вземат да се блазнят и да насочат оръдията на танковете не където се очаква".


zhelyo

Ще чистите ли?

Избери отговор!
Край