Мятането на салфетки формира 12% от БВП през 2014

Dec 17, 2014     zhelyo     4724
МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ - Изненадващо приятен факт бе изнесен от Министерството на финансите, което никога няма да бъде същото от времето, когато бе оглавено от човек с името Муравей Радев.


Над 1/10 от икономиката на страната през последната година е сформирана от оборотите, направени в заведенията чрез традиционното за родината хвърляне на салфетки.


Брутният вътрешен продукт бил формиран най-вече от корупция, мятане на салфетки и хазартни игри за хора, опитващи се от последните си 5 лева да изкарат 50 000 като другите клетници по съответните реклами.
"Световни икономисти се дивят как този акт на размятане на попивателна целулоза, която после дори се изхвърля, съпроводен най-често с плагиатствана музика, може да генерира такъв обмен на парични потоци" - споделят анализатори, следящи едно-друго за света на спекулантите.


По стар народен обичай, движещите бизнеса с мятането на салфетки бяха окрилени от успеха си и поискаха данъчни облекчения, субсидия и да се сбият с Владимир Каролев.


zhelyo

С натискането на отговор, мятате салфетка на съответната стойност, която ще ви бъде начислена по ДДС-то, за да измъкнете страната от рецесията:

Избери отговор!
Край