55% от българите харесват бубонната чума

Nov 11, 2014     zhelyo     7295
НЯКАК СИ ТОЧНО ПРЕДИ МОЗЪЧНАТА СМЪРТ - 55% от българите дават положителни оценки на Черната смърт от средата на 14-и век, изтребила почти половината население на Европа, особено онази, Западната. Това сочи проучване на "Първа буква от гръцката азбука проучване на английски", което е част от инициативата „25 години чалга и илюминати в България“.


Проучването е проведено сред 1200 българи над 16-годишна възраст, но много от тях с менталните качества на инфантилно бонобо, пъхащо ушната си кал в носа.


25% от българите оценяват негативно бубонната чума, а 20% не могат да преценят, защото за преценка се изисква поне малко мисъл, а това е извънредно трудно за нация от дебили. 
Цели 94% от българите между 16 и 30 години заявяват, че не се чувстват абсолютно запознати с това какво представляват смъртоносните епидемии, но 46% от пълнолетните българи казват, че няма да е лошо бубонна чума да удари Западна Европа и сега.


Разбира се, едва 3% знаят, че названието Черна смърт не идва заради расовата принадлежност на жертвите на бубонната чума, а пък никой не обръща внимание, че епидемията се е разразила и на българска територия, също както квази-социализма на този обидно нелеп илитерат Тодор Живков, за когото всъщност е евфемизъм бубонната чума от този текст.


zhelyo

Защо огромен дял от сънародниците ни са страшно глупави и как да им помогнем?

Избери отговор!
Край