Забраняват със закон живеенето с родителите след 30-годишна възраст

Nov 12, 2020     katusha     101433
У ДОМАТИ - Група народни представители внесоха предложение за законова забрана на живеенето с родителите след навършване на 30-годишна възраст. Промяната касае и трите пола.

Идеята е на депутати от Патриотическия фронт, които винаги са искали да подчертаят нуждата от мъжественост, макар самите те рядко да предоставят такава на електората и в личните си отношения.

"Предлагаме хора, които до 30-годишна възраст живеят с родителите си, да бъдат санкционирани и лишени от каквито и да било социални блага. Това важи най-вече за господата, защото при тях този психологически феномен се наблюдава по-често. Мъже ѝ трябват на родината!", пише в мотивите към внесеното за обсъждане в Народното събрание предложение.
Законовата промяна вече събра широка обществена подкрепа. Много отчаяни съпруги споделиха в социалните мрежи, че забраната трябва да бъде въведена даже след навършването на 25 години, когато човек обикновено завършва университета и вече би трябвало да се вземе сам в ръце.

Те отбелязват още, че няма причина човек да не се изнесе от дома си навреме, защото после щетите са трудно поправими, а всички обяснения като липса на финанси и други са просто глупави оправдания.

Изнесохте ли се вече?

Избери отговор!
Край