Денят на данъчната свобода през 2020 година се пада през 2021

Jan 20, 2020     Debnadaviebna     3288
СТОНХЕНДЖ - Астрономите, астролозите и звездобройците от агенцията, чиято работа е да ни взима пари и да ни пази данните, съставиха календар и провъзгласиха, че тъй нареченият ден на данъчната свобода, след който спираме да работим за държавата за съответната година, и започваме да работим за себе си, през следващата 2020 година ще се пада през следващата 2021 година.

От приходната агенция обявиха, че все още не знаят коя точно ще е датата през 2021 година, на която ще спрем да работим за държавата през 2020, но за сега се знае само, че ще е сряда или четвъртък.

Оправдават закъснялото оповестяване на информацията с недостатъчен бюджет за съставяне на календари, поради необходимост да се плащат глоби, както и да се изплащат неизползвани дни платен отпуск на висшестоящи служители, които са прекратили преждевременно отпуските си по необходимост, за да гасят пожари в агенцията.
От НАП пожелават на всички свои клиенти доходоносна 2020 година, за да не се наложи денят на данъчната свобода да бъде отложен до 2022.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.com

Чувствате ли се свободни?

Избери отговор!
Край