Откриха 1000 мастербокса контрабандни цигари в редакцията на Капитал

Jan 29, 2015     zhelyo     12872
ИКОНОМЕДИЯ - 50 000 кутии контрабандни цигари са били открити при регулярна проверка на СДВР в редакцията на в-к Капитал, съобщи сайтът Дневник посредством непривична за родните медиите грамотност, от която лъха зависимост от петродолари.


Според данни на разследващите органи, контрабандните цигари са използвани за източване на пенсионните фондове и детските градини от издателя на Капитал Иво Прокопиев, а заловеното количество е само малка част от месечния оборот контрабанда на едно от изданията, клатещи банковата и финансова стабилност на страната, посредством разкрития за човек с гелосано напред плешиво.


"Мисля, че по време на акцията се натъкнахме и на укрити данъци, защото не намерихме никакви данъци в редакцията, от което следва, че са укрити" - с удоволствие сподели главсекът на МВР Светлозар Лазаров, припомняйки още веднъж с гордост, че онзи ден водените от него спецчасти на МВР са хванали човек, опитал се да избяга от балкон, без този път той да падне и да се пребие.
Според непотвърдени данни цигарите са пращани в редакцията на Капитал през канал за контрабанда от Сърбия, където лично Цветан Василев уреждал нещата, обещавайки на Прокопиев безплатен абонамент за първите 3 месеца от 6-годишен договор за телевизия и интернет от Vivacom, ако междувременно Пеевски не го открадне.


По време на акцията първоначално е заловено и малолетно лице, но впоследствие се оказало, че това е журналистът Росен Босев, който се е опитвал да изяде контрабандните цигари, защото с тях се изхранвали работещите в Икономедия.


zhelyo

Какво е кръгът Капитал?

Избери отговор!
Край