Пирин (Благоевград) замени Lafka с надпис Контрабандни цигари

Feb 16, 2015     zhelyo     11809
БЛАГОЕВГРАД - Тимът на втородивизионния Пирин (Благоевград) изненадващо смени спонсора си посред зимната пауза на настоящия сезон, предадоха източници от Гнездото.


"Орлетата" са прекратили сделката си с Lafka и през пролетта благоевградчани ще носят надпис "Контрабандни цигари", след като контрабандата е решила да вложи откраднатото от бабите и детските градини в отбора, дал на родния футбол Димитър Бербатов, Петър Михтарски, Костадин Герганчев и Драги Коцев.


"Можем само да кажем, че сделката е в духа на мотото на Пирин - КЕШ или нищо! Немаме повече коментари, отиваме да джокаме, уа!" - споделиха от клуба в най-кратката пресконференция за обявяване на нов спонсор, провела се в историята на футбола.
Феновете на тима, запитани какво смятат относно факта, че тимът им няма да е спонсориран вече от честния български бизнес, а от разграбващите България контрабандни цигари, отговориха: "Вашето страдание е удоволствие за нас".


Очаква се част от сделката да включва и контрабанден орел, който да стане талисман на отбора и при класирането на тима в "А" група той да бъде насърчаван от феновете да изнасили орлицата Фортуна на Лудогорец.


zhelyo

Оти шо?

Избери отговор!
Край