Нужен ли е талант за да състезаваш в еСпортовете?

Apr 18, 2021     zhelyo     2622
еСпортовете са дисциплина, за която все повече и по-често се говори. И тази тенденция със сигурност няма да затихнe, тъй като през последните няколко години електронните спортове са една от най-бързоразвиващите се индустрии изобщо. Различните турнири привличат все повече фенове и днес милиони хора по света тръпнат в очакване пред екрана да видят какво ще се случи. Зрителският интерес е безспорно доказателство за желанието на публиката да продължи да гледа електронни спортове. Благодарение на това състезанията и турнирите могат да се похвалят със значително подобрена организация и доста по-високи наградни, за които професионалните геймъри се борят, за разлика от преди.

 

Ако освен почитател на електронните спортове, сте привърженик и на залаганията, Bwin Sports ви предлага възможност да направите своите предположения за почти всички турнири в сферата.
 

Талантливи или работливи са професионалните геймъри?

 

Въпреки че все още не са малко хората, които с насмешка поглеждат към електронните спортове, професионалните геймъри в действителност полагат огромен труд, за да поддържат нивото си. Подобно на всички други спортисти, и те имат треньори, спонсори, режим и т.н.

 
Примерите за това как момчета (и по-рядко момичета) на още невръстна възраст стават част от големи, доказани в сферата отбори е достатъчно показателен, че всичко е възможно. И при електронните спортове се срещат хора, които са изключително добри не само защото са играли и/или анализираи много часове, но чисто и просто защото имат вътрешни заложби, които се нуждаят само от доразвиване. Но ако вие самите искате да се развивате в тази сфера, това не е нещо, на което трябва да разчитате. В по-голямата си част успехът се дължи изцяло на много часове пред компютъра, дисциплинирана работа, концентрация и т.н. Разбира се, тук говорим за професионалните геймъри, които са най-добри в това, което правят, а не просто за геймъри, които си изкарват месечната прехрана с цъкане.

 

Bwin - и възможността да си част от събитията в еСпортовете

 

Bwin предлагат широк набор от пазара и доста атрактивни коефициенти, на които може да правите своите залози. Секцията с електронни спортове е налична и през мобилното приложение, както и през мобилната версия на сайта. Освен това, в платформата на бранда имате възможност изцяло на живот да следите някои от по-големите събития в сферата на еСпортовете. В Bwin може да откриете игри като League of Legends, FIFA, CS:GO, Overwatch, Call of Duty и много други
 

Край