Лудогорец - ЦСКА (Реванш по минути™)

Apr 14, 2021     zhelyo     2721
Купава на България ескалира с т.нар. финал преди финала, известен сред любителите на акуратното полуфинал-реванш преди финала. Ето как ще протече той:

'Начало - Съдията Кабаков скандализира щабовете и на двата тима, като кара футболистите да мълчат на колене за принц Филип и расизма, който е проявявал през годините.

'13 - 0:1! Тиаго Родригес за пореден път вкарва с екипа на "червените", напомняйки отчаяно, че е читав футболист и заслужава да поцъка някоя и друга година в по-смислено първенство.
'24 - Ангел Петричев подава сигнал срещу шефа на съдиите в Прокуратурата и Кабаков е извикан на разпит. Временно мачът се ръководи от коментаторите на мача, които гледат всяко положение на повторение.

'35 - Валдас Дъмбълдор и Любо Пенев влизат в предизборен дебат кой има повече неразвити идеи, на които им трябва време, преди подопечните им клубове да станат барселоната и реалмадрида на Балканите.

Почивка. Стойчо Стоилов пише статус във Facebook само с 80 правописни грешки, с което показва, че явно е ходил на семинар по повишаване на управленския капацитет.

'46 - Десподов пада за дузпа, която не е отсъдена, тъй като новият шеф на съдиите се оказва Татяна Дончева, която предизвиква Домусчиев на дуел.

'57 - Червен картон! Бойко Борисов прави финален премиерски джипка-лайв за фейсбук, като открива новоотсъден червен картон за Амос Юга, като щедро му го подарява, мачка го зад врата и го пита харесва ли му в България и дали в Африка имат целогодишно банани както е тука по магазините.
'68 - Петър Занев толкова добре се справя със спирането на лудогорските атаки, че вика на Мено Кох да ходи да нареже салата за целия отбор да си гледат после реванша на Ливърпул.

'79 - Йомов губи време, владеейки топката на корнера като Алън Шиърър едно време. Почти, щото онзи я владееше при противниковото флагче, а не в своята половина.

'90 - 1:1! Червените се виждаха класирани на финала, също като хората, дето си резервираха ранно море в Гърция през май, забравяйки, че идват третата и петата вълна ковид и границите ще се минават с клизма.

'91 - 2:1! Съдията признава гол от засада на Кешерю, за да си оправи отношенията след толкова напрежение.

Край. Сменят Любо Пенев с чичо му, който не стана депутат и е свободен.

Кой ще се класира?

Избери отговор!
Край